top of page

Meedoen

Diensten bij ons afnemen

U kunt ten aller tijde bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij werken met marktconforme prijzen en kunnen dankzij betrouwbare partners de kwaliteit garanderen. Onze leermeesters zijn gecertificeerd en zodoende voldoet u met ons als partner al snel aan uw social return.

 

Omdat je iemand liever niet voor een wissewasje uit een uitkering haalt, werken wij het liefst met opdrachtgevers die op de lange termijn betrouwbaar zijn. We maken dan ook graag afspraken voor het vervolg na deze eerste proefofferte(s). 

 

Als vrijwilliger bijdragen

Er zijn verschillende zaken tof. Bent u vakman, en lijkt het u leuk één van onze jongens een dag mee op sleeptouw te nemen? Leuk! Steekt u als mens ook graag de handen uit de mouwen voor 'n ander? Super! Geeft u trainingen? Laten we de mogelijkheden onderzoeken!

 

Stageplekken

Er zijn vaak stageplekken beschikbaar. Het loon is bij deze startende non-profit verwaarloosbaar, maar het enthousiasme en de waardering ontzettend hoog. En omdat het team klein en nieuwsgierig is, weet je zeker dat je serieus genomen wordt. We zijn op dit moment op zoek naar iemand die wil ondersteunen bij de acquisitie, de website en de juridische strategie (uiteindelijke rechtsvorm, dienstverbanden). Spreekt één van deze velden je aan, schroom dan niet om het contactformulier in te vullen. 

 

Bedrijfsuitje voor de goede zaak

Een bedrijfsuitje bij ons is misschien niet wat je je voorsteld bij 'leuk', maar ervaring leert dat vrijwilligerswerk het ontzettend goed doet bij medewerkers. We steken de armen uit de mouwen in het buurthuis of de wijk, er is catering en ruimte voor een borrel. 

Geef je op:

Uw gegevens zijn verzonden! U hoort binnen 3 werkdagen meer van ons. Tot dan!

Of bel nu: +31 (0) 6 360 566 27
bottom of page