Team

Dit is Said, all-round klusjesman en per september student Assistent Afbouw. Droom? Gediplomeerd stukadoor worden. En daar werkt hij kneiterhard voor.

Dit is Mohammed, beheerder en dit jaar genomimeerd én verkozen als Vrijwilliger van het Jaar in Amsterdam Nieuw-West. Mohammed organiseert het werk, staat iedereen met een vraag vriendelijk te woord, en ziet erop toe dat het werk goed gebeurd - zowel in kwaliteit als naar de veiligheidsnormen.

Gecertificeerd leermeester stukadoor Khalid. Is naar eigen zeggen in de levensfase 'kennisoverdracht' beland en droomt ervan zijn jaren ervaring in het stuken over te dragen. Heeft nu Said onder zijn vleugels, maar wil meer!

Omar is sinds een jaar onze huismeester en my-my, wat zijn we blij met hem. Hij weet exact wat onderhoud inhoudt, maar voornamelijk ontzettend tactisch met huurders, vrijwilligers en de organisatie zelf. Hij zorgt ervoor dat evenementen soepel kunnen verlopen, klachten vlot en naar tevredenheid afgehandelt worden en dat het pand in tiptop staat blijft.

Ton, die na jaren in de muziekindustrie zich op dit mooie doel toelegde. Gediplomeerd aannemer en dé organisator van de verbouw van het RuParé schoolgebouw.

Ismael is onze meester timmerman. Als specialist op het gebied van meubels, renovatie en vloeren en als allround klusjesman zal hij de voorman zijn bij klussen in de wijk en in het beheer van de werkplaats.